" /> ttistvan@yahoo.ca" />" />

Candidate Ward#13,Toronto/2014,October/27th

Fighting for the forgotten nonverbal autistics,,,Fundraiser for Autism

 

Magyarul, annak a néhány, velem együtt Ontarióban élő honfitársamnak. Nagy dolog az ha van/lenne magyar képviselő minden parlamentben!

 2014 Október 27- én (hétfőn) helyhatósági választások lesznek Ontarióban. Így magam is indulok Torontó, High-Park kerületében, hogy képviselhessem Önt, a magyarokat, a kerület lakóit a Városházán. Egész Ontarióból lehet támogatni a sikert, személyes csekken, meg minden más eszközzel.

A támogatás összege 25 - 100 $ között lehet ahhoz, hogy az adomány 75%- át visszatérítse  

önnek a torontoi városháza.  A 25$ alatti támogatásról nem küldenek visszaterítést.

Ez nem income-tax vonzatú.

Hagyományos levélben nevemre és címemre küldjék támogatasukat, (contribution). Vállalati csekket nem fogadhatok el. A pénzt csak a választásra fordíthatom.

A csekket/money-order/-t : “Tar István, Ward #13” névre kérem kiállítani. Címem: #309-1624 Bloor St. W. Toronto, M6P-4E6

* Szeretném képviselni a "High-Park" lakói közül azokat, akik nem tagjai semelyik politikai pártnak!          * Valamint minden olyan családot, aki(k)nek van "autista" családtagja, egész Torontóban.                          * Nem utolsósorban szívesen, lelkesen képviselnék minden magyart Ontarióban, akinek van megoldatlan problémája.

 

 

 

  

 

 

 

Recent Forum Posts

No recent posts

Recent Videos

No recent videos

Upcoming Events

No upcoming events