Politica Simonei

Subtitle

      Riscurile meseriei

Sa-ti fie incediata usa apartamentului

cu toata familia inauntru

(Ianuarie 2007) 

 

 

Sa-ti fie batut /desfigurat sotul chiar in fata

blocului in care locuiesti

(Octombrie 2011) 

 

Sa fii terfelita prin publicatii infecte

 

ROMANIA MARE  21/6/2002

Acum, ..Romania libera" o baga la inaintare pe o oarecare Simona Popescu, sugatoare de p...  (adica pix, la ce v-ati ginditi). Iata cum bate, cimpii nespalata aia: „Peremistii, desi numerosi (...)". Hai sictir, fa, zuzo!

 

ROMANIA MARE  27/9/2002

Mai exista si ziariste cinstite in Romania, nu numai capre riioase cu coada pe sus, gen Corina Dragotescu, Corina Cretu, Tia Serbanescu, Rodica Ciobanu, Rodica Chelaru, Simona Popescu si, cu voia dvs., hermafroditul Neculai Constantin Munteanu (...)
 


ROMANIA MARE  12/12/2003

Nimic nu pricepe tovarasa Simona Popescu, de la  Romania libera! N-are nici talent, nici cultura, dar se incapatineaza sa-si dea poza de editorialista, neaparat pe prima pagina(...). Schiloada asta de Simona Popescu e sloboda la gura sa-l porcaiasca pe un senator si lider de partid - dar daca revista noastra o ciufuleste putin si o face curva nespalata, vor sari, imediat, toti clantaii (...)

 

ROMANIA MARE  9/6/2004

O someroaica incurabila se dovedeste Simona Popescu, de la „Romania libera“. Priviti ce scrie putoarea asta despre tragedia acelui copilas, calcat de o masina: „In cele din urma, toata aceasta mascarada a culminat cu moartea tragica a unui copilas sarman, care s-a smuls din mina bunicii incintat de grozava ocazie de a primi un covrig si un balon colorat. (…)

 

ROMANIA MARE  4/8/2004

Una dintre aceste „travestite“ se numeste Simona Popescu.  La „Romania libera“ numai cine n-a vrut nu s-a culcat cu asta. Daca Lenin mai statea mult in Piata Casei Scinteii o trecea pe raboj si batrinul mongoloid. Periodic, traseista respectiva isi lasa icrele pe pagina 1 a ziarului unguresc de limba romana (...)

 

ROMANIA MARE  20/8/2004

Astfel de putori incrincenate, gen Tia Serbanescu, Simona Popescu, Sabina Fati, Ileana Lucaciu si Alina Mungiu-Pippidi formeaza „societatea civila“. Si se mai mira unii ca lumea pune mina pe retevei cind aude de „societatea civila“ (...)

 

ROMANIA MARE   20/4/2005

Mica prostituata care raspunde la numele de Simona Popescu isi da si ea cu parerea, in foaia mortuara „Romania libera“ (...)


 
ROMANIA MARE   13/5/2005

„Ciinele moare de drum lung si prostul de grija altuia“ – suna o zicala din batrini. Prostul, de data asta, e o proasta, pe nume Simona Popescu, mai vechea noastra clienta de la ziarul funebru „Romania libera“  (...)