Gîtes te huur in zuid-west Frankrijk op "Mourelet"

landelijk gelegen op boerderij!

Wie zijn wij?

Wij zijn Anja & Hans Maliepaard, hebben sinds 2006 het roer omgegooid, en zijn in Frankrijk gaan wonen. Deze boerderij gekocht in de Midi-Pyr�n�es, met als doel op kleine schaal biologisch te gaan boeren,  een of twee g�tes te maken en te verhuren voor mensen die rust en ruimte zoeken tijdens hun vakantie!

U bent van harte welkom op onze boerderij, gelegen in het glooiend landschap van de Tarn-et- Garonne, u kunt heerlijk wandelen op ons eigen terrein van ruim 17,5 ha. Een terrein met veel weides, een paar stukjes bos en twee kleine meertjes. Gaat u vroeg in de ochtend of tegen de avond, grote kans dat u herten zult zien tijdens uw wandeling.

Op onze boerderij hebben wij angora geiten. De angorageit is een geitenras, dat afkomstig is uit de vallei Angora op het Centraal Anatolische Hoogvlakte in Turkije. Deze wolproducerende geit is wereldwijd bekend. De wol staat bekend als mohair. Anja verwerkt de wol door middel van kaarden, spinnen, weven, breien, en haken tot grote en kleine objecten. Zoals kussens, kleden, tassen, poncho's, sjaals en mutsen.

Wij verhuren de door ons verbouwde g�tes voor vakantie of langere termijn.

 

Aangezien we dichtbij de pelgrimsroute liggen naar Santiago de Compostella, zijn de pelgrims van harte welkom bij ons.

Voor de pelgrims bieden wij half pension aan. (diner, overnachting en ontbijt)

 

 

 

google-site-verification: google1d93533187b61e8f.html