MGSians97

+ Come Back!! +

 

 

 Assalammualaikum w.b.t dan Salam sejahtera to all warga MGSians97....


Dah lama rasanya niat di hati ni nak buat website utk korang semua....so u all semua bolelah keep in touch dalam ni..let's join the club....hehhee....majority all the MGSians batch97 ni semuanya dah ada hubby,daughter,son,cucu...blom lagi kot.....so,bolelah citer perkembangan terbaru masing˛ kat sini.. Maka dengan berbesar hatinya  aku pon curi˛ masa opis aku buatla khas website free ni utk all the MGSians batch 97 supaya dapat lah korang  bertukar2 pendapat ka...nak share pic wedding ka...tunang ka...anak ka...hubby ka.....ahakkss!! ataupon nak menjemput dtg wedding ka...birthday anak ka...just let me know la yer...bolela aku tolong advertised kat dlm ni..

Walaupun masing˛ sibuk dengan kerja di pejapat @ di rumah...diharap dengan kewujudan website free dapat mengeratkan silaturrahim  sesama kita...Kepada rakan˛ yang ingin meluahkan perasaan.pendapat @ berniat nak "open table" bolelah berdiskusi di +Forum MGSians + Selain daripada itu...website free ni just ala kadar jer...kalau ada yg terkureng harap dimaafi..aku sekadar meng "advertised" mana˛ yg patut... kalau ada yg tersiar gambar @ cerita korang kat dalam website ni,itu hanyalah cerita benar takder kena mengena dgn sesapa ya...hehe..

so..marilah kita bersama-sama merehatkan minda kita dgn melayari website free ni agar dapat kita sama˛ berkongsi apa˛ yg patut..kalau ada apa˛ kemusykilan @ komen ,sila tinggalkan pesanan @ email pada aku yer...salam...


+ Designed by : MGSians97 +

 + Email me +

vivi_erna@yahoo.com

 

+ Announcement +

                            Klik Sini

Anda Pelawat ke :

Create a Free Website