Majanderien lauma

Elämää laumassa

FIRE

Posted by annukka on August 25, 2011 at 4:00 AM

Epistä Mölliä

Nyt on ensimmäiset mölliradat kisattu. Voin sanoa, että puntti tutisi ja se tarttui Väinöönkin - on melkein mahdotonta sanoa, että pysyikö homma ollenkaan hanskassani, mutta jotenkin saimme radan suoritettua 2. yrityksellä aikaan 40,14s, kun ihanneaika oli 55s. Rata oli hirmunopea pitkine suorineen joissa oli kulmissa putket, minä pysyin kyllä mukana (onneksi koira pysähtyy kontakteille..) mutta meno oli kyllä kuin tulta ja tappuraa ja taustalla olisi ihan hyvin voinut soida Scooterin Fire. :)  Ensimmäisellä Väinöllä oli kontaktit vaikeita ja hioimme niitä ja ajaksi silloin muodostui silti 54,97s. Toinen yritys oli kaikkinensa parempi, mutta virheitä tuli yhä: puomin ylösnousulla kontaktivirhe (en usko, että pitäisi paikkansa, täytyy nyt lukea kuitenkin sääntökirjaa vähän..), 1 rima ja 2 takaaleikkauskieltoa ja lopulta hyl (10 virhep.) väärinpäin suoritetusta esteestä (takaaleikkaushyppy). Väitän kuitenkin, että tämä meidän eka kisa opetti minulle jotain, toivottavasti pystyn jotenkin näiden teesien mukaan parantamaan:

  1. Jännitä vähemmän. Jännityt olo tarttuu koiraan heti, rentoutumisharjoituksia?
  2. Suunnittele paremmin. Aina ei tarvitse valita nopeinta reittiä, varmuus on tällä hetkellä tärkeämpää!
  3. Harjoittele takaaleikkauksia

Tiesin jo valmiiksi, että Väinön kanssa on ollut vaikeuksia takaaleikkauksissa ja niitä pitäisi treenata nyt PALJON. Etenkin putkeen menemenin on jostain syystä tuottanut hirveästi tuskaa. :( Tuollakin radalla oli yksi kohta missä oli pakko leikata putkeen ja minulla oli vähän karvat pystyssä jo valmiiksi, ja siellähän se kielto sitten tuli. Viimeisen takaaleikkauksen olisin voinut välttää, mutta se tapa olisi ollut hurjasti hitaampi ja päätin koittaa onnistuuko. Eikä se sitten onnistunut. Pitää varmaan anoa avainta talliin tai kehitellä kotona jotain, että saisi niitä nyt oikein roppakaupalla harjoiteltua.. Minusta tämä ei ollut mikään hirmu helppo rata, vaikka suoria olikin, takaaleikkaukset ja vaikeat kulmat tekivät tästä vähän haasteellisen.. Myönnän, että radalle olisi voinut tehdä 2 valssia, toisen jos koiran olisi jättänyt kontaktille ja näin olisi se viimeinen takaaleikkaus vältetty.. :D Täytyy kyllä tosissaan koittaa parantaa tuota suunnitteluakin, tuntuu niin tyhmältä kun aina on valitsemassa sen vaikeimman vaihtoehdon.


Treenivideo

Treeneissä menee mielestäni aika hyvin, tässä yksi video treeneistä.


Pentusia High-Glade's kenneliin!

Väinö sai Dinan (HG Dina Daylight) kanssa 6 ihanaa hauvavauvaa viime sunnuntaina! 4 merletyttöä ja 2 trikkipoikaa, joista toisella on kyllä maan mainioin paksu kokonainen kaulus! <3 Se on kyllä tosi herkku! Innolla odotan penneleiden kasvavan..


annukka.


Categories: None

Post a Comment

Oops!

Oops, you forgot something.

Oops!

The words you entered did not match the given text. Please try again.

Already a member? Sign In

0 Comments

blogikirjoituksia

by annukka | 0 comments
by annukka | 0 comments
by annukka | 0 comments

valokuvat

Yhteystiedot

Annukka Majander
Ojavainionkatu 16 A 3
33710 Tampere

annukka.majander[at]gmail.com