KiLerZolika's Abandoned Website

Metin 2 (2012. február 17.)

Elkezdtem csinálni egy Metin 2 szervert, jelenleg GM-mode van rajta, és csak az mehet fel rá akibe megbízok, ha pl.: egy Játékos lenémít bárkit, vagy megöl, azt Jelentsd nekem, én meg személyesen megfogom tőle kérdezni hogy ez igaz-e, ha hazudik, Végleges Tiltást kap.

 

Ha egyéb kérdésed van tőlem írj egy Emailt: kilerzolika.support@mailbox.hu

Trollkodás Infó + I'm a Cyberdemon WAD Project

"Trollkodás Infó"

Annyit szeretnék mondani a Trollkodásról, hogy nem nagyon fogok Trollkodni, mert valamikor megunom, De azért se fogok annyira, mert Beszart a hlss, és a cs 1.6, na jó a cs 1.6 az nem, csak a hlss, ha megoldottam a problémámat, akkor itt az Oldalamon Jelentkezek.

 

"I'm a Cyberdemon!" WAD

Na emberek, neki kezdtem egy Projectnek, igaz hogy csak 1 Hónapja tudok csak Programozni XWEvel a DOOMban, de ez most lényegtelen, Olyan WADot csinálok, hogy te egy Cyberdemon vagy, (A következő nem biztos hogy így lesz, mert lehet hogy változtatok a terven)Saját pályáimon fogsz lenni, és az a Feladatod, hogy kinyírd az összes Tengerészgyalogost, vagy legalábbis, túlélni a Pályákat, Összesen, 2500 Életed lesz, azt még sajna nem oldottam meg hogy, miért csak 100-ig marad az Életed, na de mindegy, úgy is tudni fogom. A WAD természetesen Angol lesz, ha magyarrá csinálnám akkor tök felesleges mert csak a Képeket kell kicserélni, Remélem mindenkinek van Angol tudása. Ha kérdeznétek(-e), hogy csinálok-e egy Tutorialt, akkor persze, Azt tervezem, hogy megtanítom nektek hogyan kell megcsinálni elősszőr egy Normális, Fegyvert. A szörny kreálás lesz az utolsó, mert az a legnehezebb, mert ott minden kutya faszát kell csinálni.

Facebook (2011.12.10. 19:51)

Kész. Elegem volt az összes bunkó faszokból. Nem rég mondtam egy csávónak hogy miért nem adja az Adminokat ingyen, és ő azt mondta "mert nem azért Vettem egy szervert hogy ingyen adminokat osztogassak" és én meg csak azt mondtam hogy "Én mindenkinek ingyen admint adnák (akibe megbíznék)." És egyszer csak, felkiáltott hogy mert hogy én egy Húgyos vagyok, elkezdtem vele veszekedni, majd megjött a kis "Kurvája" őt is egy Darabig leoltottam, de utána meguntam. És azután én megfogtam magamat, és kitöröltem a picsába a Facebookomat, és rohadjanak meg a Facebookban ennyi.

 

"SOHA, TÖBBET, NEM, MEGYEK, FACEBOOKRA" ~Ennek meg is van az O

Új YouTube Design.

Fhúú, amikor én megláttam mekkora fos ez a szar, el se hittem, nem hogy már a Facebook is ilyen szar lett, de már a YouTube is kezd ilyen wannabe-Facebook szar lenni. De mivel én nagyon megszoktam a YouTube-ot ezért nem biztos hogy elfogom hagyni a Csatornámat, Ha kitalálnak olyan módszert hogy Vissza lehet állítani a régi stílusra, akkor ide kifogom rakni a Linket.

Üdvözletem.

Üdvözöllek a Saját Oldalamon, itt megtalálsz bármit rólam, Letöltési linket is találsz, MODjaimat is megtalálod itt.