Laatuhevosia, jo vuodesta 2008
Kht Ceres
ETUSIVU ASUKKAAT YHTEYS

Info

Kht Ceres, alkujaan eri nimellä toiminut keppihevostallimme, on perustettu vuonna 2008 useamman vuoden harrastamisen jälkeen. Olemme siis jo vanhempia harrastajia, toiminta painottuu nykyisin vain URL-puolelle. Mukana toiminnassa, vähintäänkin henkisesti, on Chenn ja Susq edelleen.

Kht Ceres on SKY'n alaisen seuran, EKKR'n jäsentalli.

Yhteistyössä

Kht Big Apple
Kht Eguine

Päivitykset

3.8.2015 - Täällä taas, pitkän tauon jälkeen. Sivut laitettu nyt alusta saakka uuteen kuosiin ja päivitetty ajan tasalle.Kävijälaskuri
Laskuri lisätty 31.03.2012
Kävijöitä vuonna 2012 (31.03-31.12) -> 1522Tervetuloa!

Olet juuri saapunut Keppihevostalli Ceresin nettisivuille. Toivotamme sinut lämpimästi tervetulleeksi!

On kai jo aika palata vähän suunniteltua pidemmäksi venähtäneeltä tauolta. Tallimme toiminta on muuttunut pikkuhiljaa enemmän ja enemmän vain pelkästään nettiin. Viimeiset hevoset talliimme saapuivat kesällä 2013.

Vieraskirjaan saa ihan mielellään laittaa palautetta, tai kirjoittaa kuulumisia esimerkiksi uuteen kotiin muuttaneista hevosista!

Vielä kerran tervetuloa, Chenn & SusqHistorian siipien havinaa...

Aiemmin, tallin toiminnan alkuvuosina pidimme aktiivisesti pienimuotoisia valmennuksia ja kilpailuja. Nimikin on kertaalleen vaihtunut. Tallimme oli rakennettu leikkimökkiin, jolla ei ollut muuta käyttöä ja käytössämme oli laaja estekalusto. Järjestimme yhteistyötalli Kht Big Applen kanssa kaksi leiriä peräkkäisinä kesinä, hyvällä menestyksellä.

Kht Ceresillä on jonkin verran omia kasvatteja, jotka voit tunnistaa kasvatusliitteistä C.S, Ceres' ja frá Ceres. Kasvatustoimintamme on painottunut FWB-suoritushevosten puolelle, mutta mukaan monenkirjavaan joukkoomme mahtuu monen monen muun rodun edustajaa. Hevosiamme voi kysyä isäksi/emäksi, jälkeläiseltä vaadimme vähintään kolmen vuoden ikäeroa vanhempiin. Omia kasvattejamme ovat:

- Ceres' Twister, hannover, tamma, 2005
- Ceres' Vanille ox, ox, tamma, 2005
- Flaumosa frá Ceres, islanninhevonen, tamma, 2003
- C.S Guess What, quarab, ori, 2003
- C.S Out of Control ,FWB, ori, 2004
- C.S Never Mind, FWB, tamma, 2003
- C.S Daydream, ratsuponi, tamma, 2003
- C.S Not A Gentleman, FWB, ori, 2007
- C.S Only Exception, FWB, tamma, 2007
- C.S Never Do it Again, Suomalainen ratsuponi, ori, 2006
- C.S More Respect, Eestinhevonen, ori, 2006
- C.S Dinas Revolver, Vuonohevonen, tamma, 2007
- C.S Ever So Clever, FWB, ori, 2008
- C.S Paahtoleipä, Suomenpienhevonen, tamma, 2006


Kiitokset

Huomioittehan, että kaikkien tekstien, kuvien ja videoiden tekijänoikeudet ovat meillä, joten kaiken materiaalin luvaton kopiointi, käyttö ja julkaisu ovat ehdottomasti kielletty, ellei toisin mainita. Muistattehan, kopiointi ilman lupaa on rikos. Layout on M Layoutsin käsialaa.

Ulkoasu © M Layouts