Deneon virtuaalikoirat

Devious Light

Click here to edit subtitle

Linkit

Noutajia ja spanieleita Tuurilla

Kasvattajanimi Tuurilla oli pyörinyt mielessä jo kauan, sillä se oli mielestäni paras jonka olin koskaan keksinyt. Pyörittelin mahdollisia kasvatusrotuja puolisen vuotta, ellen kauemminkin. Lopulta tulin siihen tulokseen että noutajia ja spanieleitahan tuossa on mukana useampi, ja molempia on ollut mukana oikeastaan koko kymmenvuotisen virtuaaliharrastustaipaleeni ajan. Pentuesuunnitelmiakin oli jo, joten kokeillaan tuuria näiden kanssa!

Urokset

HARMI

Kill Your Heroes de la Dorado

KALA

Saintjohnin Rynnäkkösämpylä

ELMERI

Cazador Ocell

MALTTI

DL Legend in the Making

ISAAC

De Tal Palo, Tal Astilla de la Dorado

SUKKA

Flitwick King for a Day

SUMU

Kiemuran Sumuyö

Nartut

FIIA

Aregon Astela

BLII

Funside's Bling Bling

BEAZ

Saintjohnin Bahama Mama

KENJI

DL I Just Want a Burger

RENNA

PinkDolz Dream Come True

TUTKA

Ternen Valenciennes

TOSSU

Tuurilla Asiallinen

LETKEE

Tuurilla Chilli

SORA

Lasipisaran Salzburg

JÄNNÄ

Tuurilla Jännä

HIPPA

Wibbletron Party Poohper

NAYA

Tuurilla Ykkönen

Kasvatus

Kasvatukseen käytetään vain terveitä, hyväluonteisia ja rodunomaisia koiria. Näyttelymenestys ei ole minulle tärkeää, mutta koiran pitää tietysti olla rakenteeltaan terve. Rakennekuvalliselle koiralle riittää se useisiin valionarvoihin vaadittava H. Eniten arvostan käyttötuloksia; kisaan kaikkien koirieni kanssa rodunomaisissa kokeissa, ja edellytän pentueideni vanhemmilta näyttöä siitä että nämä pystyvät suoriutumaan rotujen alkuperäisessä käyttötarkoituksessa. Noutajat kisaavat siis omissa kokeissaan mieluiten valioksi asti, spanielit taas omissaan. Nykyään virtuaalikoirilleni arvotaan myös terveystulokset (rodun IRL-terveystilanne ja vanhempien tulokset vaikuttavat todennäköisyyksiin), joihin kuuluvat lonkat, kyynärät, polvet, selkä, silmät ja sydän. Ihan uutena juttuna mukaan ovat tulleet myös luonnetestit. Jossain vaiheessa uudet koirat alkavat mahdollisesti käymään ennen luonnetestiä MH-kuvauksessa.


Toivon myös kasvattieni omistajilta kiinnostusta pitää yllä käyttöominaisuuksia, ja haluaisin nähdä meiltä lähteneitä pentuja aikanaan seuraamassa vanhempiensa tassunjälkiä. Kisamenestyksen tavoittelemista en vaadi, mutta arvostaisin sitä jos jokainen kävisi ainakin kokeilemassa.


Pentuasioissa (ja muutenkin) minut saa kiinni sähköpostilla, Twitterissä ja Karvaturrit-foorumilla nimimerkillä Deneo. Olen myös aloittanut taas pitkästä aikaa blogin kirjoittelun.


Pentuetopic Karvaturreissa. Tällä hetkellä pentuja ei ole varattavissa. Kesälle suunnitelmissa on labradorinnoutajia (Harmi x Sora), sen jälkeen tiedossa on walesinspringerspanieleita (? x Kenji) ja englanninspringerspanieleita (Elmeri x Renna).


Kasvatit

A-pentue, 2n

s. 20.2.2016, novascotiannoutaja

Bh Ek3 Tk4 vFIN TVA & NVA vHpoK3 vHPOK vEST JVA DL Route 66 x Bh Hk3 Sournois Emily Says Hello

VTR-15438, punainen

VTR-15439, punainen

Juinttu / Kolpix

Deneo / Tuurilla


Y-pentue, 1n

s. 09.07.2017, sileäkarvainennoutaja

Bh Vk3 vFIN KVA & NVA & JVA vAVA Tk1 vGBRW-13 vDNKW-14 DL Blast from the Past x Bh Hk3 Tk4 vFIN KVA & TVA & NVA vLTUW-14 vNORDW-16 vFIN & LTU MVA Gendarme's Lavender Grey

VTR-17194, musta


Deneo / Tuurilla

C-pentue, 1n

s. 10.07.2017, novascotiannoutaja

Bh Jk1 Tk4 vFIN TVA & NVA vPEUW-16 Gala De Los Pajaritos de la Dorado x Bh Vk3 Tk4 vFIN TVA & NVA & JVA vFRAJM-14 vHpoK3 vHPOK Kupariketun Tyttö Kuin Taivaasta 

VTR-17193, punainen


Deneo / Tuurilla

J-pentue, 2n

s. 16.12.2017, englanninspringerspanieli

Bh Tk3 Aboot Moray x Tk4 vFIN TVA & KVA vAVA vRpoK2 Divide et Bridle

VTR-18566, mustavalkoinen

VTR-18567, maksavalkoinen

Taimi / Haukankatseen

Deneo / Tuurilla