BELAJAR MENGAWAL MIMPI

Mengusai Mimpi.

 Assalamualaikum.

BACA TESTIMONI DIBAWAH

Sebenarnya ada diantara kita tidak menyedari yang mimpi sangat bermanfaat untuk kehidupan. Rata-rata antara kita sangat mengabaikan mimpi-mimpi. Saya percaya bila anda tahu apa manfaat mimpi untuk kehidupan, anda mula ingin mengambil tahu serba sedikit tentang mimpi.

Mimpi-mimpi selalu berlalu setiap malam atau siang. Disebabkan kita tidak pernah memperdulikannya, kita anggap mimpi itu tidak pernah ada sangkut paut dengan kehidupan. Sebebarnya sangat banyak manfaatnya kepada kehidupan.

Kita tahu ada ramai pentsir-pentsir mimpi. Ada juga banyak kitab atau buku-buku tentang Tafsir Mimpi. Ada mimpi yang boleh ditafsir dan ada pula tidak boleh ditafsir. Sejak dulu lagi selalu ada orang yang pakar tentang tafsir mimpi. Saya tak nk bincang pasal tafsir mimpi sebab dah ramai orang yang mentafsir mimpi.

Tahukah anda, selain seni menafsir mimpi ada beberapa jenis seni ilmu bersangkut paut dengan mimpi ini? Salah satunya Mengusai Mimpi yang saya panggil/namakan Kawal Mimpi.

Selain itu ada juga seni mintak mimpi dan analisa mimpi. Analisa mimpi sangat berlainan dengan tafsir mimpi. Analisa mimpi, cuma kita saja tahu maksud mimpi yang kita alami, orang lain tak boleh tafsir mimpi kita melainkan kita sendiri saja.

Anda tahu apa itu kawal mimpi? Kalau anda kata belum, baik saya terang serba sedikit ttg kawal mimpi. Kawal mimpi (KM) adalah keadaan dimana kita sedang bermimpi tiba2 kita sedar/tahu yang kita sedang bermimpi. Mungkin situasi ini pernah berlaku kepada setengah orang. Kalaupun berlaku ianya sangat jarang terjadi. Dan kadang kala sekejap saja. Ada pula yg tak pernah mengalami fenomena ini. Dan yang lebih sedih, ada orang tak bermimpi langsung!!! Betul ke tak pernah bermimpi atau jarang-jarang bermimpi. Sebenarnya tiap-tiap malam kita semua bermimpi. Kelemahan kita hanya tak ingat mimpi saja. Bila kita bangkit dari tidur, mimpi terus hilang. Kalau ingat pun mimpi-mimpi yang seram atau sedih yang melampau. Lain-lain mimpi langsung tak ingat.

Tahukah saudara, jika anda boleh mengingat mimpi sungguh seronok. Mengingati mimpi boleh dilatih. Jika sering dilatih kita dapat ingat mimpi kita setiap malam. Kita bukan sekali bermimpi pada setiap malam. Malah sampai berkali-kali. setelah kita berlatih diperingkat permulaan, mungkin setiap malam kita dapat ingat satu mimpi. Dah lama2 dan kena caranya kita dapat ingat semua mimpi kita dalam tidur pada setiap malam. rugi kalau kita tak manfaatkan tidur 6-8 jam setiap malam. Daripada kita dapat mengingat mimpi-mimpi kita dapat pula kita bermain-main dengan mimpi-mimpi kita. Sebenarnya kita dapat kawal mimpi kita. Bila kita dapat kawal mimpi kita, apa saja kehendak kita boleh lakukan. Sebagai contoh
Keterangan lengkap sila ke blog

Tahukah anda? Anda boleh mengusai dan kembangkan KEGUNAAN minda separa sedar@mind power, hipnosis,s time travel, sama ada anda ingin kemasa depan atau masa lampau.. dan macam-macam lagi kegunaannya, cuma dengan tidur dan mimpi.. yang penting 'dapat menguasai mimpi' : )

Apakah yang sangat anda inginkan??
Terbang? Untuk terbang xjadi masaalah... anda akan mendapat pengalam yg sgt seronok!!
Nak rasa Jadi SPIDERMAN?.. memang anda dapat rasakan mcmmana rasa melekat didinding
Rasakan suasana dan perasaan burung sedang terbang, wow! bebas diangkasa.. dapat pula lihat pemandangan yang sungguh indah dibawah...
Dapat menyelam ke dasar lautan tanpa memakai alat pernafasan... boleh bernafas dalam air : )
Melompat dari bawah keatas pokok@sebaliknya.. seperti kapas...ringan
Menggerakkan Objek tanpa menyentuh..
Anda ingin mengembara kemana saja..mengikut niat..
Anda ingin jumpa siapa saja..
Kawan2 lama, kawan2 baru...
Anda boleh bertanya soalan yg pelik-pelik..
Anda boleh mencipta kreatif...
Mencipta irama... menghasilkan lukisan...
Anda boleh mengasah bakat atau kemahiran...bersilat, main bola, badminton.. dsb..
Anda boleh rasa masakan,makanan,minuman atau apa saja yg anda belum rasa sebelum ini...
Anda boleh bertukar jadi arnab atau apa saja..
Anda ingin mempandu kereta idaman anda,motor besar,kapal,motoboat, kapalterbang dan lain-lain..
Anda ingin jumpa dan bercakap-cakap dgn. artis pujaan anda
Dan macam-macam kehendak mengikut keinginan anda..
Memang fantastik!!! Sungguh menyeronokkan!!!!!

TESTIMONI SETELAH MENGIKUTI KIRSUS ONLINE KM@RM - SAYA TUNJUK 2 SAJA.







Inilah kehebatan dan keunikan mimpi!! memang pelik tapi benar..

                                                                            

Asas RM20.00(Harga Promosi)                            


Bagi anda yang ingin berjinak-jinak ingin tahu rahsia Memguasai Mimpi(kawal mimpi)
bolehlah dapatkan ebook Panduan Asas Mengawal Mimpi.

Jika anda mengikuti langkah demi langkah yang saya susun dalam ebook 'Panduan Asas Mengawal Mimpi' InsyaAllah anda dapat banyak manfaat dan boleh mengusainya.


Rahsia Kawal Mimpi- Tahap 1 : RM30.00 (Harga Promosi)

Bagi anda yang inginkan lebih pengalaman dan tip-tip berguna Bolehlah anda memesan 'Rahsia Kawal Mimpi - tahap 1. Disini anda didedahkan pelbagai teknik untuk lebih mudah mengusai mimpi. Anda akan dapat kenal mimpi2 anda. Cara dan teknik yang mudah untuk anda lalukan.


Rahsia Mengusai Peringkat Lanjutan(Dalam proses): RM50.00 (Harga promosi)

ebook Rahsia Mengusai Peringkat Lanjutan adalah sebuah ebook yang dikira hampir lengkap, penuh dengan panduan-panduan serta teknik yang mudah untuk dipraktik untuk kejayaan anda mengusai mimpi. Mengawal mimpi dan berseronok dengan mimpi!

Bayangkan apa aje yg anda inginkan .. anda dapat lakukan..

PERHATIAN!!!!    

Anda DAPAT lebih daripada itu Jika anda Kursus KM secara online.


Untuk dapatkan ebook 'KEHEBATAN MENGUSAI MIMPI PERCUMA' sila ke WEB INI.

SAYA JUGA MENGANJURKAN 'KURSUS ONLINE KAWAL MIMPI' KETERANGAN LENGKAP: KLIK

p/s: Kursus online adalah pilihan terbaik, kerana ilmu dan pengisiannya lebih daripada seribu ebook utk dibeli
        saya jamin anda diajar sehingga berjaya!!!


JANGAN LEPAS PELUANG.

Jangan Lepas Peluang dan Masa sila isi borang Kursus Online sekarang juga!!!!