Kuvagalleriaan

Takaisin
Nimi: Hunter Sky
Kutsumanimi: Sky
Sukupuoli: Ori
Ikä: 14v./16.9.2000
Rotu: Norjanvuonohevonen
Kasvattaja: La Pleine Luna
Omistaja: La Pleine Luna
(Tekijä: La Pleine Luna)

luonne

Ratsastaessa:
Kiltti ja rauhallinen, Skyn kanssa ei tule muuta ongelmaa kuin satunnainen laiskuus. Estekentällä heppa on kuitenkin aina virkeä ja iloinen. Sopii todella hyvin alottelioille rauhallisuutensa takia, mutta ponia voi olla hieman hankala saada kääntymään. Maastossa menee mukavasti käyntiä, mutta on hankala saada pysymään ravissa, saati nostaa laukka. Ravikin on niin pomppuisa, ettei sen takia sovellu niin hyvin aivan aloittelijoille. Koulua ei osaa juuri ollenkaan ja on niin kömpelö kääntymään, että monelta ratsastajalta menee into yrittää jo sen takia. Maastoesteet tuntuvat olevan laji josta herra pitää, mutta mieluummin matalammilla esteillä.
Taluttaessa:
Kuljeskelee tylsistyneenä perässä ka yrittää jäädä koko ajan syömään. Napsii heiniä aina tilaisuuden tullen matkanvarrella. Ei kuitenkaan ole erityisen hankala tapaus, eikä mitenkään kovin jääräpäinen vaan yleensä kun jää syömään, niin pari kehotusta tai pieni nykäisy päitsistä riittää ruokailun loppumiseen. Jos taluttaja on päättäväinen voi olla ettei yritä jäädä kertaakaan syömään, mutta saattaa silti salaa napsia heiniä matkalla.
Hoitaessa:
Hyvin kiltti, ojentaaa kaviot joskus turhaankin. Nauttii hyvin paljon rapsutuksista ja nojaa päänsä silloin hoitajaansa. Voi jättää vaikka karsinan oven auki ja Sky ei karkaa mihinkään. Tykkää vielä harjaustakin enemmän pesusta. Joskus kun Skytä harjaa se alkaa tanssahdella paikoillaan, se on vain merkki siitä että sitä kutittaa ja pitää harjata lujemmin. Skyta saa harjata ja täytyy melko lujaa. Sopii erityisen hyvin myös aloittelijoille "harjoitushepoksi", sillä on todella kiltti aina ja jokaiselle.
Laitumella:
Syö, syö ja syö. Menee tervehtimään kaikkia, jos vain näkee heidät. Silloin ravaa iloisesti. Silloin tällöin pureskelee pylväitä. Korvat on koko ajan höröllä, kuuntelee tarkasti ääniä ja seuraa tilannetta katseellaan.
Muille hevosille:
Alistuu, tulee hyvin toimeen kaikkien kanssa. Kiltti.
Muuta:
-

sukutaulu

Isä Ii Iii
Iie
Ie Iei
Iee
Emä Ei Eii
Eie
Ee Eei
Eee

kisakalenteri

pvm
paikka
luokka
sijoitus
- - - -
- - - -
- - - -