FDDD

FinanciŽle Dienstverlening & Detachering van Duin

Beschikbaarheid

Momenteel ben ik bezig aan een opdracht als Financieel Controller bij de Nationale Politie. Ik fungeer daar als coördinator voor de gedeconcentreerde administraties. Deze opdracht zal naar verwachting tot eind 2017 duren.  

Introductie

Mijn naam is Robin van Duin, geboren 14 juli 1975 te Schiedam en woonachtig in Rotterdam.

Op jonge leeftijd trekken cijfertjes mij al en na het VWO en de HEAO is de beroepskeuze accountancy een logisch gevolg.

Na vijf zeer leerzame jaren bij Deloitte komt het moment om verder te kijken. Via vastgoedmaatschappij Renpart Group of Companies en de gemeente Schiedam kom ik tot de conclusie dat het mij met name trekt om " in verschillende keukens te kijken en te proeven".

De ideale werkomgeving om dat te ervaren is het interimschap. Twee jaar en vier opdrachten verder kan ik beamen dat deze keuze absoluut de juiste is gebleken.

Naast het financiële interimwerk is het administreren, samenstellen en rapporteren de tweede passie die uit de inmiddels tien jaar werkervaring is gebleven.

Wat een prachtige mogelijkheid om deze twee te verenigen in een zelfstandige onderneming: Op 11 mei 2009 ziet FDDD het licht!

Voor mijn kennis, kunde en dienstverlening verwijs ik u graag naar de overige pagina's op deze site.

Heeft u vragen of bent u geïnteresseerd in mijn dienstverlening, schroom niet en neem geheel vrijblijvende contact met mij op via 06 - 36.49.44.30 of fddd1105@gmail.com.