Doornspijkse Gymnastiek Vereniging

Gym voor jong en oud!

                                                 Welkom op de officiĆ«le website van DGV

 

Op deze website kunt u informatie vinden over activiteiten binnen onze vereniging. U vindt hier het laatste nieuws, de laatste foto's en informatie over wedstrijden en trainingen. Mocht u niet kunnen vinden wat u zoekt, dan kunt u altijd contact met ons opnemen. 

U  bent van harte welkom om eens een kijkje te komen nemen tijdens 1 van onze lessen of op onze website. Het is de moeite waard! 

Lees meer over onze vereniging... 

MAANDAG 4 SEPTEMBER BEGINNEN DE LESSEN WEER 

Podium voor DGV! 

Zaterdag 28 januari vond de allereerste Micro Teamgym wedstrijd springen plaats in MFC Aperloo ?t Harde. Een nieuw concept springen wat ook een mogelijkheid moet bieden voor de wat kleinere verengingen om aan deel te nemen. Het deelnemende team van DGV bestond ditmaal uit Gerjanne van Renselaar, Didi Wolters en Chantal Buurkes. Deze 3 dames hebben alles gegeven om een goed resultaat neer te zetten en dat hebben ze! In de moeilijkheidswaarde hebben zij op beide onderdelen de hoogste waardes neer gezet maar op het onderdeel Airtrack hebben zij door een fout in de eerste gezamenlijke serie helaas wat punten mis gelopen. Dit resulteerde als nog op een fantastische 2e plek! Ria Hartholt heeft tot december de springgroep met veel plezier lesgegeven en heeft ook de opstart gemaakt tot deze wedstrijd. Januari 2017 heb ik, Sharon Berghorst Kroek de groep van Ria over genomen en kijk dan ook terug op een leuke, fanatieke wedstrijd met Gerjanne, Didi en Chantal en hoop dat er nog meer zullen volgen met alle andere meiden van springgroep DGV. 

Afgelopen zaterdag 25 maart op de 2e plaatsingswedstrijd in Elburg was het weer raak. Emma Karzijn werd eerste en mag door naar de finale op 13 mei.

Ook Gerrinda vt Goor deed het goed en werd 2e in de 5e divisie

1e plaats voor Emma Karzijn bij de eerste plaatsingswedstrijd 6e Divisie  in Beekbergen (21 januari)

Beide zijn door naar de finale in Ede en Lelystad 13 mei en 6 mei.

 Facebook link

 

 

 Laatst bijgewerkt: 29 januari 2017 17.30 uur