Tieltse Scrabbleclub Blanco

WELKOM BIJ TSC BLANCO

De Tieltse Scrabbleclub Blanco is een denksportclub die enkele tientallen trouwe leden en gastleden telt. Blanco mag tot de pioniers gerekend worden als het gaat over scrabble in clubverband in Vlaanderen. Een oefenpartijtje spelen kan altijd de eerste vrijdag van de maand, de echte competitiepartijen worden de derde vrijdag gespeeld. Bekijk altijd eerst de kalender om misverstanden te vermijden.

Hoe de club functioneert (historiek, bestuur, lidmaatschap, clubkalender, deelname aan interclubs, belangrijke resultaten en kampioenen), hoe er in clubverband gespeeld wordt en hoe alle woorden en woordcombinaties gecontroleerd worden, welke speciale evenementen er door NTSV-clubs op het getouw gezet worden en waar je voor meer informatie over scrabble terecht kan, dat vind je allemaal in de verschillende informatieve hoofdstukjes op deze site.

Alle weetjes over de (inter)nationale organisatie van scrabble in clubverband, uitslagen en rankings, aankondigingen en verslagen van interclubs en kampioenschappen, reglementen en formulieren, zijn te vinden op www.ntsv.eu, de officiŽle scrabblesite van het NEDERLANDSTALIG SCRABBLEVERBOND (NTSV). 


MARCEL WORDT 90 !!!

 

Kampioenen 2013-2014

In de A-reeks werd gastlid Omer Van Hoecke kampioen voor de Blanco-leden Tina Verdonckt, Jan Mahieu en Monique Deprez.
Nieuwkomer Nelly De Poortere veroverde meteen de B-titel en promoveert met haar 75,97 % naar de A-categorie. Zij hield Sandra Pieters en Greet Moerman achter zich.

In de nevenklassementen won Omer Van Hoecke de puntenstrijd, boekte Tina Verdonckt de grootste vooruitgang in vergelijking met vorig speelseizoen en toonde Rita De Sloover zich de beste thuispuzzelaar.


Create a Free Website