Life Care
Stilul tau BIO

Despre Life Care

 • 2005

  Life Care Corp. este prima companie BIO romaneasca, care din anul 2005 distribuie la nivel national produse cosmetice, produse de curatenie si suplimente alimentare, toate branduri cu renume international. Inca de la inceput, afacerea are la baza idei precum: sustinerea unei vieti sanatoase, responsabilitatea fata de semeni si grija fata de natura.

 • 2006

  Life Care incepe comercializarea in conditii de exclusivitate a unor game de produse apartinand celor mai mari si mai apreciati producatori de BIO din lume. Dintre parteneriatele sale de durata amintim compania Logocos din Germania, numarul 1 mondial la categoria cosmetice BIO, cu subgamele Logona si Fitne (produse certificate BDIH) sau compania Alma Win, un lider european in productia de detergenti BIO (produse certificate ECOCERT).

  Tot atunci compania ofera primele recompense pentru implicarea activa in promovarea conceptului BIO: masini, excursii, etc.

 • 2007

  In anul 2007 Life Care a initiat investitiile in cercetarea si crearea primelor branduri proprii, produse ale experientei marilor producatori internationali, adaptate la cerintele locale. Astfel au luat nastere patru branduri Life Care de succes:

  • Kräuter - cosmetice terapeutice cu ingrediente controlate biologic
  • BIOhaus - detergenti ecologici
  • Life Impulse - suplimente alimentare organice
  • LifeGlam - accesorii moderne pentru corp si baie

 

 • 2008

  A fost anul cu cele mai multe realizari din istoria Life Care. Compania a primit din partea presei nationale recunoasterea unanima ca fiind “numele BIO in Romania”, a inregistrat o CA de peste 10 milioane de EURO si s-a mutat intr-un sediu nou, dotat dupa standardele UE.

  Tot atunci Life Care a desemnat primii ambasadori BIO, cei care timp de 6 luni vor fi imaginea catalogului Life Care si vor promova principiile Life Care: sanatate, frumusete, recompensa. Primii care accepta provocarea BIO sunt creatorul de moda Catalin Botezatu si vedeta de televiziune Mihaela Radulescu.

 • 2009

  In primavara anului 2009 compania Life Care a introdus pe piata din Romania primele parfumuri BIO, gama Acorelle, o premiera absoluta la nivel national. A urmat apoi dezvoltarea a doua noi brand-uri proprii: BIOstyle - ciorapi tratament si Ganoderma Coffee for Life - cafea BIO.

  In a doua jumatate a anului Life Care inaugureaza un nou sediu (Strategy Headquarter) la Frankfurt in Kastor&Pollux Center, cea mai importanta cladire de birouri din oras.

  2009 sta sub semnul pasiunii si performantei. Tripla medaliata olimpica Simona Amanar-Tabara si omul de televiziune Virgil Iantu se     alatura comunitatii BIO initiate de Life Care, sustinand toate actiunile sale.

  La sfarsitul anului compania incepe cucerirea pietelor vecine din Europa, prima piata abordata fiind Ungaria.

   

  De 4 ani compania isi pastreaza pozitia de lider pe piata BIO, avand o cota de piata constanta de aproximativ 75% si peste 45.000 de parteneri-clienti fideli. Portofoliul de produse cuprinde in prezent aproximativ 1000 de articole sanatoase pentru intreaga familie, portofoliu ce se largeste odata cu fiecare nou catalog.

  Cresterile spectaculoase inregistrate de la an la an, atat in ceea ce priveste CA cat si numarul angajatilor, se datoreaza in primul rand calitatii exceptionale a produselor si serviciilor livrate, dar si apropierii fata de fiecare client in parte, compania investind de-a lungul timpului in nenumarate actiuni de educare si informare cu privire la importanta consumului de produse BIO.

 • 2010

Life Care a devenit Compania nr. 1 in Romania din punct de vedere al cresterii procentuale fata de anul 2009! Cu totii putem fi mandri de echipa cu peste 50.000 Parteneri ce a adus o cifra de afaceti de peste 48 milioane de lei.

Trei noi diamanti s-au calificat si peste 7.000 Parteneri au avansat in nivel.

Bonusuri de peste 3,2 milioane de Euro au fost oferite Partenerilor. Mai mult de 30 de parteneri au petrecut o saptamana de neuitat in Grecia la Conferinta Internationala Gold Plus iar Diamantii sunt chiar in aceasta perioada in Miami pentru a se bucura de beneficiile vietii de diamant Life Care.

Peste 1.000 Parteneri activeaza deja in Italia, Spania si Ungaria si au inceput dezvoltarea noastra europeana.

 • 2011

Life Care a inceput noul an in plina forta!

La sfarsitul lunii ianuarie s-au calificat 2 noi DIAMANTI: Fam. Rodica si Ion Dumitrescu din Lupeni, jud. Hunedoara si Fam. Rica si Corneliu Vlad din Sebis, jud. Arad!

Alaturi de ei, la sfarsitul lunii februarie, alti 3 noi DIAMANTI s-au calificat: Fam. Felicia si Vladu Eleodor, Vadastra, jud. Olt,  Fam. Geanina si Mugurel Florin Petcu, Ramnicu Valcea, jud. Valcea, Neagu Dragos Alexandru, Giurgiu, jud. Giurgiu!

Rezultate spectaculoase au avut si Fam. Elena si Milan Menghesi din Timisoara care au intrat in Clubul de Elita al Ambasasorilor Directori Life Care!

 

Vreau sa devin partener!


Rasfoieste catalogul online