Life Care
Stilul tau BIO

Plan de afacere

 

OPORTUNITATEA Life Care :

SANATATE
FRUMUSETE
RECOMPENSE

TU ALEGI - cat vrei sa castigi din afacerea Life Care


I. 20% discount pentru cumparaturile tale de produse BIO.

II. Recomandand celor din jurul tau produse BIO iti cresti castigurile. In plus la discountul de 20% te bucuri de bonusuri, promotii si campanii speciale.

III. Construind o echipa beneficiezi de sistemul complet de recompensare Life Care: discounturi, bonusuri, promotii si campanii, recunoasterea performantelor si alte premii speciale.


1 PVA = 3,8 Lei

2% - peste 75 PVA
4% - peste 150 PVA
7% - peste 350 PVA
10% - peste 600 PVA
12% - peste 1100 PVA
14% - peste 1800 PVA
17% - peste 3100 PVA
20% - peste 4500 PVA

TU = Partenerul Life Care este o persoana care se inscrie in sistemul Life Care si, care din acel moment, poate sa-si inceapa propria afacere Life Care, bucurandu-se de bonusuri, reduceri si promotii.

SPONSORUL = Sponsorul tau este persoana care ti-a prezentat afacerea Life Care. Sponsorul este persoana care te va asista permanent in activitatea ta si te va ajuta sa faci primii pasi in activitate, inclusiv in a prezenta afacerea cunoscutilor tai.

GRUP PERSONAL = se refera la toti consultantii Life Care sponsorizati direct sau indirect in organizatia unui Partener.

GRUP INDEPENDENT(GI) = se refera la grupurile care au ajuns la nivelul de calificare de 20% si pentru care primesti cate o "pensie" cu valoare intre 100 si 1000 Euro, in functie de volumele acesteia.

PVA = Fiecare produs Life Care are atasata o valoare de Puncte Valoare Afacere (PVA). Aceste puncte se cumuleaza (PVA personale + PVA Grup) si la finalul lunii in functie de grila de bonificatii te vei califica la un nivel procentual de Bonus.

PUNCTE PROCENT = pentru o comanda lunara si un nou partener direct primesti 100 Puncte Procent (PP). Acestea se aduna cu Punctele Valoare Afacere (PVA) si te ajuta sa te califici la un nivel superior mai usor. Plata se face in functie de PVA.


CAT PUTEM CASTIGA LUNAR?
- dupa primele 3 luni - nivel 12% aprox. 500 lei
- dupa primele 6 luni - nivel 17% aprox. 1.000 lei
- dupa primele 9 luni - nivel DIRECTOR aprox. 2.000 lei
- dupa primele 12 luni - nivel GOLD aprox. 5.000 lei
- dupa primele 24 luni - nivel DIAMANT aprox. 10.000 si 50.000 lei

EXISTA ASTFEL DE PERSOANE?
In 4 ani in afacerea Life Care s-au calificat:
- Peste 500 de Directori,
- Peste 100 de Gold Directori,
- 8 Diamanti!
Doar in 2008 s-au platit BONUSURI in valoare de 3 Milioane Euro catre Parteneri!

BENEFICII SUPLIMENTARE:
Life Care a recompensat peste 200 de Parteneri de succes cu excursii in Austria, Egipt, Franta, Corfu, Tenerife si Dubai!


RECUNOASTERI:
Alaturi de Life Care iti este recunoscuta si apreciata fiecare performanta.
De la simpla trecere de la un nivel de calificare la altul si pana la calificarile la cele mai inalte nivele ca Director, pe langa castigurile obtinute, Life Care iti recunoaste performanta in fata intregii comunitati BIO prin premii speciale care sunt oferite in cadrul intalnirilor noastre.


Vreau sa devin partener!


Rasfoieste catalogul online