Belevenissen van een Tuinkabouter

Click here to edit subtitle

 

 English Engelsevlag.gif picture by AnkeFreese

Beste Lezer,

Van harte welkom op mijn site!

De weg naar de perfecte tuin gaat dan wel over rozen maar is niettemin bezaaid met obstakels. Op deze site kun je lezen hoe ik, al stuiterend, op weg ben een echte tuinier te worden.

Mijn website is een plek waar beginnende maar ook meer ervaren tuinkabouters (bijna) alle informatie kunnen vinden die nodig is om een geweldige tuin te creëren én te onderhouden. 

Je kun op deze site zoeken met Tuinkabouter's eigen zoekmachine. Type hierin het onderwerp waarover je informatie zoekt, en Tuinkabouter zoekt dan op deze site naar de gewenste informatie:


powered by FreeFind

Of gebruik de sitemap om te zien hoe deze website is ingedeeld en welke informatie je waar kunt vinden.

Wat voor informatie er zoal is, zie je in de navigatiebalk hiernaast:

  • Wie is Tuinkabouter?, Tuinkabouter's tuinen, Tuinlogboek, Fotoboeken, Plantaardigheden en Guestbook zijn hoofdstukken waarin je nader met mij en mijn tuinen kunt kennismaken. Lach en huil met me mee in het logboek en kijk hoe de tuinen erbij staan in de fotoboeken. Of laat een bericht voor me achter in het Gastenboek (waarvoor alvast hartelijk dank!). Veel zul je er waarschijnlijk niet van leren, maar vermaken zul je je zeker!
  • Alles over de siertuin, Alles over de moestuin, Allemaal beesjes, Zaaitips, Tuintechnieken, Gezond-mooi-lekker en Giftig zijn zeer informatieve hoofdstukken waarin je over vele tuintechnieken kunt leren. Maar ook over het ontwerpen, aanleggen en inrichten van een sier-, moes- of kruidentuin. Op het telen van groenten en fruit wordt uitgebreid ingegaan, vele soorten worden tot in detail beschreven. Je kunt lezen over hoe je planten kunt verzorgen, maar ook hoe je planten voor jou kunnen zorgen of juist gevaarlijk voor je kunnen zijn. Tenslotte wordt nog uit de doeken gedaan met wie je, vaak zonder het te weten, je tuin deelt en hoe je gewenste gasten kun aanmoedigen en ongewenste kunt afschrikken.
  • Tuinkalender, Lexicon en Links zijn handige tools die je laten zien welke tuinklussen je wanneer kunt doen, tuintechnische termen vertalen in begrijpelijk Nederlands en je attent maken op andere interessante tuinlinks. De Sitemap helpt je bij het navigeren op deze website.
  • Tenslotte bied ik je ook nog enige service! Op mijn zadenlijsten kun je zien welke zaden ik te ruil of te koop aanbiedt en hoe dat werkt. Daarnaast verschijnt er iedere maand Tuinkabouter's Nieuwsbrief waarin je op de hoogte wordt gehouden van alle ontwikkelingen. Mocht je nog vragen of opmerkingen hebben, dan kun je die kwijt op Vraag het aan Tuinkabouter!
Ik wens je heel veel plezier bij het lezen.

Met vriendelijke tuingroeten,

 

 

Tuinkabouter

 

 

 

 

Via Bravenet.com    

Welcome

Newest Members