Anugerah Remaja Perdana Rakan Muda

motivasi

                                         

Tanya Apa - Apa Bersama Bangmir
( www.anugerahremajaperdana.blogspot.com )


Ruangan ini disediakan untuk anda menghantar sebarang pertanyaan mengenai apa sahaja mengenai ARP, Program Rakan Muda , Xtvt Perkhemahan ,  Akademik , Minta Nasihat dan Pandangan serta permasalahan anda . Insyaallah bangmir akan  jawap segala pertanyaan anda itu mengikut pengetahuan dan pengalaman bangmir .

Anda juga boleh menggunakan ruangan ini untuk memberi komen / pertanyaan / ulasan / cerita / nukilan / peristiwa / berita / ucapan / laporan xtvt rakan muda atau sebarang maklumat mengenai ARP ( Anugerah Remaja Perdana Rakan Muda ) di tempat anda.

PENTING

 Semua pertanyaan dan ulasan daripada bangmir akan bangmir siarkan di ruangan FORUM ini ( Kat atas tu ) atau Klik pada ikon CERITA2 PANAZ  UNTUK REMAJA  di laman Blog ARP Jempol.

Maklumat peribadi Anda pula bangmir tidak akan siarkan seperti No tel, Nama penuh, Alamat rumah dan Sekolah, No ic, email anda dan apa jua yang bangmir rasa ia perlu dirahsiakan. Tapi kalau anda nak disiarkan maklumat - maklumat itu , sila bagi tahu bangmir ya. Manalah tahu nak Famous pulak. 

                                         

Name:
Umur Anda :
Email Address:
Nombor Yang Boleh Dihubungi :
Alamat Pengajian / Tempat Tinggal Anda :
Pertanyaan / Komen Anda :

Free email forms